Ансамбль сопілкарів «Чарівник» був створений у 2014 році, очолив колектив – Юрій Фокшей. У 2016 році естафету перейняв Іван Макарчук , у 2018 році керівником став Павло Бовканюк. Учасниками колективу є студенти факультету «Дошкільної освіти та музичного мистецтва», а також відділення «Музичного мистецтва та фізичної культури» коледжу.

Основними інструментами, на яких грають учасники колективу – сопілка сопрано (або прима), альт, тенор та бас.  Заняття в колективі формує та розвиває уміння і навички гри на сопілці на основі вивчення кращих зразків музично-інструментального репертуару, допомагає формувати інтерес до музики в цілому і до виконавської культури зокрема.

Ансамбль «Чарівник» має різноманітний склад інструментів, який дозволяє виконувати твори як в академічній манері, так і в жанрі народно-інструментального музикування «троїсті музики». Основу репертуару ансамблю «Чарівник» складають обробки українських народних мелодій, музика народів світу та популярні сучасні твори. Колектив бере активну участь у різноманітних культурно-масових заходах коледжу, району та області, виступає з програмами у закладах загальної середньої освіти, пропагуючи самобутнє народно-інструментальне мистецтво України.

Ансамбль «Чарівник» – неодноразовий призер обласних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів.