Вокально-інструментальний ансамбль «Бізе» був створений у 2017 році,  художній керівник – Дудай Михайло Ігорович. Учасниками ансамблю є студенти факультету «Дошкільної освіти та музичного мистецтва», а також відділення «Музичного мистецтва та фізичної культури» коледжу. Ансамбль було створено для розвитку акомпаніаторських навичок, ансамблевої гри та популяризації українських сучасних естрадних пісень у живому виконанні, без використання мінусової фонограми.

Репертуар ансамблю різноманітний – це і патріотична пісня «Біля тополі» (польсько-українського гурту «Enej»), не менш зворушлива «Соколята» (В’ячеслава Хурсенка), «Jeveux» (французької співачки Zaz),  «Ти втретє цього літа зацвітеш» (гурт «Плач Єремії»), «Квітка – розмарія» (сл. М. Ткача, муз. О. Пушкаренка) та багато інших. За роки існування ансамблю солістами були: Назар Крівіцкій, Яна Дудік, Аня Сидорчук, Ілля Тимощук, Іван Шуляк та ін.

У 2020 році в умовах карантину через відміну концертних заходів прийшла ідея створення студійного аудіо та відеозапису пісні. Жереб випав на пісню Тараса Чубая та рок-гурту Плач Єремії «Миколай бородатий», оскільки пісня несе веселий новорічно-різдвяний настрій, то і приурочена вона була до 81–ї річниці заснування Луцького педагогічного коледжу, який відзначається 19 грудня на день Святого Миколая. Запис відбувався на професійній студії, кожен з учасників прийняв участь у цьому, де отримав цікавий музичний досвід. Солістом виступив викладач циклової комісії «Методики музичної освіти та вокально-хорової підготовки», заслужений артист України – Віктор Мрочко.

Також ансамбль «Бізе» творчо співпрацює з  дівочим ансамблем танцю «Вихиляс» керівник Ігор Степанюк, у доробку з якими вже також є студійний аудіо-запис та відео танцю «Тарантела», а також волинський танець «Гупали» та гумористичний танець «Триндичихи».

Посилання на відео – https://youtu.be/NHjKi2etPMs

Посилання на сторінку в соціальних мережах https://www.facebook.com/BIZE-LPK-music-band-103794004953913