Запрошуємо до участі у ІІ Міжнародній конференції «Моделі міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм: виклики, можливості та варіанти впровадження»

Конференція присвячується аналізу кращих міжнародних та вітчизняних практик створення та реалізації міждисциплінарних, крос- та трансдисциплінарних освітніх та освітньо-наукових програм

До участі запрошуються представники вищих закладів освіти, наукових установ, професійних та громадських об’єднань, установ неформальної освіти, які зацікавлені запропонованою проблематикою

Основні теми панельних засідань:

1. ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ І НАУКИ: ВИКЛИКИ І ПЕРСПЕКТИВИ

2. МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ЗВО

3. РОЛЬ ОСВІТИ У МАЙБУТНЬОМУ УКРАЇНИ

4. РИНОК ОСВІТНІХ ПОСЛУГ, СУЧАСНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ

5. ОСВІТНІ ПОСЛУГИ В КОНТЕКСТІ ІНШОМОВНОЇ ПІДГОТОВКИ

6. РОЗВИТОК ОСВІТИ ЯК ІНВЕСТИЦІЇ У ЛЮДСЬКІЙ КАПІТАЛ

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська.

Оргкомітет конференції:

проф. Вячеслав Труба – ректор ОНУ імені І. І. Мечникова, голова оргкомітету

проф. Тарас Фініков – Президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики, голова оргкомітету

проф. Роберт Сухарський – декан факультету Artes Liberales Варшавського університету

проф. Богдан Шляхта – професор факультету міжнародних відносин та політичних наук Ягеллонського університету

проф. Олеся Ващук – голова Громадської організації «Інноваційний університет»

проф. Вікторія Яворська – декан геолого-географічного факультету ОНУ імені І. І. Мечникова, секретар оргкомітету

проф. Людмила Токарчук – виконуюча обов’язки декана економіко-правового факультету ОНУ імені І.І. Мечникова

проф. Богдан Буяк – ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка

проф. Ігор Гевко – проректор з навчально-методичної роботи Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка

проф. Ірина Біскуб – завідувачка кафедри прикладної лінгвістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

проф. Оксана Жерновникова – завідувачка кафедри математики Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди.

доц. Ірина Удовик – завідувачка кафедрою програмного забезпечення комп’ютерних систем Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

Для участі у конференції необхідно подати до Оргкомітету:

 Заявку на участь у конференції в електронному вигляді: назва файлу – прізвище автора: наприклад, Ivanenko_zayavka.docх. У заявці вказати:

• Прізвище, ім’я та по батькові.

• Місто, ВНЗ та його адреса.

• Факультет, кафедра, курс.

• Контактний телефон, е-mail, поштова адреса для відправлення збірника поштою

• Назва наукового напряму конференції.

• Назва доповіді.

• Науковий керівник (для студентів та аспірантів).

• Форма участі (очна, заочна)

• Потреба в розміщені

 Матеріали доповіді:

Обсяг – до 5 сторінок. Редактор Microsoft Word, формат А4, орієнтація книжкова, всі поля по 2 см; шрифт Times New Roman, розмір 14 пт, абзац 1 см, міжрядковий інтервал 1,5.

Для участі у конференції тези приймаються до 30 червня 2021. Матеріали надіслані після зазначеного терміну не будуть розглядатись оргкомітетом.

Розміщення на сторінці: у лівому верхньому куті УДК, праворуч на тому ж рядку – ініціали та прізвище автора (авторів) напівжирним шрифтом курсивом, вирівнювання по правому краю; на наступному рядку – електронна адреса автора (авторів), нижче – науковий ступінь і вчене звання, ініціали та прізвище наукового керівника, курсивом, вирівнювання по правому краю; на наступному рядку – повна назва організації, місто, країна. Через рядок – назва доповіді великими літерами напівжирним шрифтом, вирівнювання по центру. Нижче через рядок після відступу розміщується текст доповіді. Посилання на використані джерела слід подавати у квадратних дужках. Під текстом через рядок з відступом подається список використаних джерел курсивом розміром 12 пт.

Бажано не розміщувати у тексті складний графічний матеріал та великі таблиці.

Матеріали та заявка надсилаються електронною поштою з підтвердженням отримання Оргкомітетом. Назва файлу – прізвище першого автора латиницею (наприклад, Petrenko.docх). Статті повинні бути ретельно відредаговані та перевірені науковим керівником. Приймаються лише ті матеріали, які повністю відповідають тематиці конференції і вказаним вимогам.