Ви зараз переглядаєте Луцький педагогічний коледж святкує день народження!

Луцький педагогічний коледж святкує день народження!

82 роки закладу освіти – це надзвичайний досвід, успішний розвиток та якісні результати. Це збереження освітніх традицій та запровадження інновацій. Одна з важливих переваг майбутніх педагогів, яка активно розвивається в нашій альма-матері, – формування творчих особистостей.

Вітаючи колектив та студентів, ректор КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Петро Бойчук  подякував кожному, хто своєю щоденною працею – викладацькою роботою чи навчанням – докладає великих зусиль аби і надалі цей заклад утримував авторитет одного з кращих у підготовці майбутніх педагогів та вручив нагороди працівникам і студентам.

Святкова сцена стала яскравим доказом неабияких здобутків у цій сфері! Номери творчих колективів “Глорія”, “Феєрія”, ” Жайвір”, “Потойберег”, ” Колорит”, ” Акко мозаїка”, ” Струни серця”, ” Сурми”, ” Каприз”, ” Оксамит”, “Імпульс” , учасниками яких є і студенти, і викладачі, – це яскраве шоу, що поєднувало кропітку роботу, майстерність і талант. Віримо, що під керівництвом мудрого наставника, ректора Петра Бойчука, Комунальний заклад вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» ще багато років поповнюватиме ряди висококласних сучасних професійних вихователів та вчителів маленьких українців. Многая літа тобі, Луцький педагогічний коледже!

БІЛЬШЕ ФОТО