Ви зараз переглядаєте Практична підготовка та працевлаштування – важлива складова навчального процесу

Практична підготовка та працевлаштування – важлива складова навчального процесу

17 січня КЗВО «Луцький педагогічний коледж зібрав керівників центрів дитячого розвитку та приватних дитячих закладів, які є осередками педагогічної практики студентів коледжу. У ході зустрічі вони презентували свою діяльність, особливості організації освітнього процесу. Така зустріч є важливою для педагогів коледжу – керівників практики аби оптимально врахувати потреби та можливості для розподілу та проходження практики студентів.

Практична підготовка майбутніх педагогів базується на поєднанні теорії з практичним досвідом роботи в освітніх установах. Впродовж 2021 року студенти коледжу проходили літню практику на базі 14 освітніх закладів приватної форми власності. Серед таких: інноваційна школа ThinkGlobal, приватний заклад ЗЗСО «ЄАРС», центридитячого розвитку «Happyschool» та «Мудрик»,сімейна академія «Плай», дитячий клуб «Смайлик», літні англомовні табори «Mama+Tata=Kids», «Sherlock», мовний простір «CitySchool» та інші.

Великим позитивом є те, що чимало власників цих закладів стали роботодавцями для випускників колежу. Тому, у 2022 році таку співпрацю буде продовжено та розширено.