Ви зараз переглядаєте Непростий час для кожного

Непростий час для кожного

Зараз дуже непростий час для кожного з нас. Уже 9-й день триває війна, яку розв’язала сусідня країна – Російська Федерація. У ці дні ми згуртувались як ніколи. У різних містах і селищах, на блок-постах і в тилу – кожен робить, що може, аби підтримати, допомогти нашим воїнам, котрі мужньо і героїчно захищають рідну Україну!

Кожного дня працівники та студенти Луцького педагогічного коледжу активно долучаються до волонтерської діяльності: готують гарячі страви для учасників територіальної оборони та військовослужбовців, збирають гуманітарну допомогу (медикаменти, продукти, засоби гігієни, теплий одяг, дитяче харчування тощо), здають кров, плетуть маскувальні сітки, шиють камуфляжний одяг, навчають бійців територіальної оборони надавати першу медичну допомогу. Викладачі інформатики долучаються до заходів з кібербезпеки. Студенти беруть участь у спорудженні блок-постів у різних регіонах області. Багато з них вступили до складу територіальної оборони.

 У гуртожитку коледжу підготовлені кімнати та створені усі необхідні умови для прийому людей з територій, котрі найбільше постраждали внаслідок російської агресії. Чимало таких сімей уже гостинно прийняли наші студенти у своїх домівках за місцем проживання.

 Також коледж перерахував кошти на придбання безпілотного літального апарата, на потреби української армії у благодійні фонди «Повернись живим» та «Серце патріота».

Разом ми – сила!  Ми обов’язково переможемо! 

Слава Україні! Героям слава!