Ви зараз переглядаєте Підготовка студентів до літньої практики

Підготовка студентів до літньої практики

31 травня третьокурсники КЗВО «Луцький педагогічний коледж» завершили підготовку до літньої педагогічної практики.

Майбутні вчителі початкових класів, фізичної культури, музичного мистецтва ознайомились з різними формами організації спортивних, розважальних, пізнавальних заходів у закладах відпочинку та оздоровлення, навчились складати план-сітку роботи табірної зміни, підготували сценарії спортивно-розважальних конкурсів, ігор та свят. Окрім того, студенти спеціальності 017 Фізична культура і спорт опанували правила поведінки на воді та пройшли майстер-клас щодо надання першої домедичної допомоги. Викладачами коледжу створено комплекси дидактичних матеріалів на допомогу студентам-практикантам.

У зв’язку із продовженням воєнного стану в Україні, заклади оздоровлення та відпочинку не працюватимуть. Тому з 1 червня студенти будуть проходити  практику на базі окремих закладів – літніх таборах при дитячих центрах розвитку та приватних закладах освіти Луцька, а також за місцем проживання, зокрема, на базі позашкільних установ, громадських об’єднань, благодійних фондів, де надаватимуть допомогу в організації дозвілля дітей, сім’ї яких переїхали із зони бойових дій. 

Студенти Луцького педагогічного коледжу, як завжди, затребувані для роботи з дітьми. Разом з тим, це хороша можливість для них попрактикуватись в уміннях і навичках, набутих під час навчального процесу.