Ви зараз переглядаєте Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти

Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти

23 вересня на базі Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулось засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти. У засіданні взяла участь начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Сьогодні Україна переживає складний час і перед керівниками навчальних закладів постало чимало випробувань. Ректор Луцького педагогічного коледжу, голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Петро Бойчук у вступному слові інформував колег про організацію освітньої діяльності у закладі. Підсумував вступну кампанію, яка незважаючи на усі труднощі, була успішною – повністю виконане регіональне замовлення на усі спеціальності, а також значна кількість студентів зарахована на контрактну форму навчання.

Серед актуальних питань, які розглянули учасники наради, – особливості навчання у воєнний період, акцентували увагу на внутрішній системі забезпечення якості освіти та науковій діяльності у закладах фахової передвищої освіти.

Також присутні мали змогу ознайомитись із освітніми технологіями навчання студентів Луцького педагогічного коледжу на базі навчально-тренінгової лабораторії «Нова українська школа».

По завершенню засідання затвердили план роботи та основні напрямки діяльності обласних методичних об’єднань закладів фахової передвищої освіти на 2022-2023 навчальний рік.

БІЛЬШЕ ФОТО