Ви зараз переглядаєте Незламні, бо об’єднані. Міжнародний семінар-практикум “Сучасні методи проведення занять в ансамблях народного танцю” для хореографів Литви та Польщі

Незламні, бо об’єднані. Міжнародний семінар-практикум “Сучасні методи проведення занять в ансамблях народного танцю” для хореографів Литви та Польщі

17.11.2022 року м. Неменчине (Республіка Литва) відбувся міжнародний семінар-практикум “Сучасні методи проведення занять в ансамблях народного танцю”  для хореографів Литви та Польщі.

Співорганізаторами  та  тюторами  заходу стали:  Ігор Степанюк – кандидат мистецтвознавства, старший викладач кафедри теорії, методики музичної освіти та інструментальної підготовки, викладач хореографічних дисциплін КЗВО “Луцький педагогічний коледж” Волинської обласної ради та Дар’я Степанюк   – педагог-хореограф народного художнього колективу ансамблю народного танцю ” Радість” ПУМ м. Луцька.

Мета заходу:

–        Обмін досвідом щодо інноваційних підходів організації репитаційної діяльності в ансамблях народного танцю;

–       Ознайомлення  хореографів зарубіжжя з сучасними методами оформлення уроків класичного та народного танців в народних колективах.