Ви зараз переглядаєте VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Національна освіта в стратегіях соціокультурного вибору: теорія, методологія, практика»

VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Національна освіта в стратегіях соціокультурного вибору: теорія, методологія, практика»

16 листопада 2022 року у переддень Усесвітнього дня філософії відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Національна освіта в стратегіях соціокультурного вибору: теорія, методологія, практика», присвяченої 300- річчю від дня народження Г. С. Сковороди.

Студенти, члени наукового товариства «Академія», активно долучилися до обговорення проблем рідномовної освіти українських дітей-пересленців у зарубіжних країнах. На завершення пленарної частини студенти презентували сторінку Григорія Сковороди в Instagram, його Telegram канал, де можна послухати твори великого філософа у виконанні українського актора Віталія Анжова, та «Радіо Сковорода»

Проходять роки-віки, а мудрість і влучність думки Григорія Сковороди живе, надихає, спонукає до особистого розвитку.