Ви зараз переглядаєте Андріївські вечорниці з благодійним ярмарком

Андріївські вечорниці з благодійним ярмарком

З вірою у Перемогу збережемо наші традиції – під таким гаслом у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулись Андріївські вечорниці.

Цьогоріч свято було не таким, як завжди – без розваг та гулянь, однак зі збереженням основних традицій: кусанням калити, ворожінням, колядуванням, зі співами, конкурсами, вікторинами та благодійним ярмарком на підтримку ЗСУ.

Відвідувачі ярмарку – студенти та викладачі – могли скуштувати як страви традиційної української кухні – бощ, вареники, пампушки, пироги, так і солоденькі смаколики з оригінальними назвами: «Байрактарчики», «Міцні горішки», «Бойові їжачки» та багато інших випічок. Окрім того, мали можливість придбати і «духовну їжу» – видання українських письменників та взяти участь в цікавій лотереї із передбаченнями на наступний рік. Усі виручені кошти з благодійного ярмарку підуть на допомогу ЗСУ.

Організували цікаве дійство студенти бакалаврату факультетів дошкільної освіти та музичного мистецтва і початкової освіти та фізичної культури, за сприяння викладачів кафедри філології.

Бережемо українські традиції, допомагаємо Збройним Силам України, наближаємо нашу перемогу!

ФОТО