Ви зараз переглядаєте Гуртожиток Луцького педагогічного коледжу відвідала Віцепрем’єр-міністр І.Верещук

Гуртожиток Луцького педагогічного коледжу відвідала Віцепрем’єр-міністр І.Верещук

18 лютого з робочим візитом Волинь відвідала Віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. Разом із головою Волинської військової адміністрації  Юрієм Погуляйком побували у гуртожитку Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж», де зараз проживає понад шість десятків внутрішньо переміщених осіб із територій бойових дій. Це родини із малолітніми дітьми та люди похилого віку. Гості приїхали не з порожніми руками – кожна дитина отримала теплі набори одягу (куртки, комбінезони, взуття та інші необхідні речі). Окрім того, для мешканців гуртожитку привезли теплі пледи, подушки та постільну білизну. Санітарно-гігієнічні та продуктові набори передали представники обласної організації Товариства Червоного хреста.

Під час візиту Ірина Верещук поспілкувалася із мешканцями гуртожитку. Така зустріч для них була дуже важливою, адже вони відчули особливу увагу до себе. Ректор коледжу Петро Бойчук ознайомив  з умовами проживання, а також відвідали навчальний клас для занять із дітьми, де з ними регулярно займаються студенти коледжу. Найбільшу радість отримала Ірина Верещук від спілкування з найменшими, котрі в знак подяки подарували гості власноруч зроблену патріотичну картину. 

Починаючи з березня місяця гуртожиток Луцького педагогічного коледжу став тимчасовою оселею для більше тисячі людей, які змушені були залишити свої домівки через війну. І тут вони знайшли затишок та чудову підтримку.