Ви зараз переглядаєте Акредитація у сфері фахової передвищої освіти

Акредитація у сфері фахової передвищої освіти

21 березня освітяни ЗВО «Луцький педагогічний коледж» взяли участь в онлайн-семінарі на тему: «Акредитація в сфері фахової передвищої освіти: перші здобутки та виклики».

Захід організований представниками Державної служби якості освіти України та її територіальних органів у Полтавській, Харківській, Волинській, Запорізькій, Херсонській областях спільно з директорами/заступниками директорів закладів освіти, які здійснюють підготовку здобувачів у сфері фахової передвищої освіти.

Директор департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України Наталія ВІТРАНЮК акцентувала увагу на приведенні документів закладів освіти у відповідність до норм чинного законодавства, наголосила на проблемах, які зустрічаються під час акредитації освітньо-професійних програм.

Перші здобутки та виклики акредитації в сфері фахової передвищої освіти проаналізував директор Державної освітньої установи «Навчально-методичний центр з питань якості освіти», доктор економічних наук, професор Віктор МЕЛЬНИК.

Своїм досвідом поділилися представники закладів освіти, які уже пройшли акредитацію освітньо-професійної програми у сфері фахової передвищої освіти.

БІЛЬШЕ ФОТО