Ви зараз переглядаєте Аналіз професійно-практичної підготовки студентів коледжу

Аналіз професійно-практичної підготовки студентів коледжу

22 березня у ЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулося засідання педагогічної ради.

На початку зібрання ректор Петро Бойчук подякував колективу за згуртованість у складний воєнний час і, поряд з основною роботою, активну участь у волонтерській діяльності на допомогу ЗСУ. Минулого місяця за зібрані кошти працівників коледжу придбали  автомобіль Citroen та інші необхідні речі і передали для однієї з бригад, де служить більшість волинян. Сьогодні автомобілі дуже необхідні для виконання бойових завдань та евакуації поранених. Тому військові передали велику вдячність за вкрай потрібний подарунок.

Основним питанням порядку денного педагогічної ради, яке обговорили освітяни, – професійно-практична підготовка студентів як чинника позиціонування коледжу на ринку освітніх послуг.

За останні роки коледж налагодив плідну співпрацю з органами державного управління, місцевого самоврядування та громадськими організаціями у різних регіонах Волинської області. Більшість студентів проходить педагогічну практику в освітніх закладах різних типів і форм власності Луцької територіальної громади.  Позитивні відгуки про студентів-практикантів висловлюють керівники органів управління освітою, директори і педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

На ринку освітніх послуг Луцький педагогічних коледж позиціонується як заклад, який дає ґрунтовну професійно-практичну підготовку.

Вдале проходження педагогічної практики студентів коледжу сприяє їх успішному працевлаштуванню. На сьогоднішній день у більшості освітніх закладах Волині працюють випускники саме Луцького педагогічного коледжу.

БІЛЬШЕ ФОТО