Ви зараз переглядаєте Підсумки переддипломної практики студентів-дошкільників

Підсумки переддипломної практики студентів-дошкільників

20 березня у ЗВО «Луцький педагогічний коледж» відбулась звітна конференція за результатами переддипломної (безперервної) практики студентів 4 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта, де узагальнили результати проходження професійно-практичної підготовки майбутніх вихователів.

Студенти презентували свій педагогічний досвід під час проходження професійно-практичної підготовки, особисті досягнення, а також проаналізували труднощі, над якими потрібно попрацювати.

Керівники практики, директори закладів дошкільної освіти № 33 Зелінська Л. В., № 21 Борисова О. М. засвідчили високий рівень теоретико-практичної підготовки студентів, володіння інформаційними технологіями, готовність до впровадження інновацій у освітній процес сучасних закладів дошкільної освіти різних форм власності. Вихователі-методисти відзначили особистісні якості здобувачів освіти та комунікативні вміння, необхідні для успішного виконання професійної діяльності.

Учасники конференції наголосили, що педагогічна практика сприяла формуванню мотиваційної та практично-методичної складових професійної компетентності студентів, що сприяє успішній адаптації студентів до майбутньої педагогічної діяльності.

Цьогоріч практика проходила в умовах воєнного стану, але не зважаючи на труднощі, здобувачі освіти успішно виконали програму практики та засвідчили готовність до професійної діяльності у закладі дошкільної освіти.

Вітаємо студентів із вдалим завершенням практики та бажаємо успіхів у майбутній педагогічній діяльності!

БІЛЬШЕ ФОТО