Ви зараз переглядаєте Навчальний семінар «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів»

Навчальний семінар «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів»

Війна в Україні створила нові виклики і загрози, з якими стикаємось кожного дня. Тому необхідним і актуальним став навчальний семінар, організований 24 березня інструкторами з мінної небезпеки Асоціації саперів України Сергієм Щербиною та Михайлом Ніньком для студентів ЗВО «Луцький педагогічний коледж» на тему: «Попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів».

Мета семінару – підвищення безпечної поведінки дітей та молоді, уникнення загроз від мін та вибухонебезпечних предметів.

У ході семінару студенти познайомились із правилами дій при виявленні підозрілих предметів та рекомендаціями поведінки у різних ситуаціях, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами.

Також інструктори АСУ провели навчання і в гуртожитку Луцького педагогічного коледжу, який з початку війни став прихистком для внутрішньо переміщених осіб. З мешканцями гуртожитку відпрацювали моделі правильної поведінки при поверненні на свої деокуповані території, де є високі ризики від контактів вибухонебезпечними предметами.

Адміністрація ЗВО «Луцький педагогічний коледж» вдячна інструкторам Асоціації саперів України С.Щербині та М.Ніньку за проведення навчального семінару та наданні кожному учаснику методичних матеріалів.

БІЛЬШЕ ФОТО