Ви зараз переглядаєте Підсумки переддипломної практики студентів спеціальності Музичне мистецтво

Підсумки переддипломної практики студентів спеціальності Музичне мистецтво

9 травня відбулась конференція за підсумками пробної і переддипломної практики здобувачів вищої і фахової передвищої освіти за спеціальностями 025 Музичне мистецтво і 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Студенти 3-х і 4-х курсів прозвітували про результати практичної підготовки у закладах дошкільної, позашкільної і загальної середньої освіти міста Луцька. Своїми першими професійними здобутками поділились Аліна Філюк і Світлана Ільницька, які поєднують роботу за фахом і навчання у коледжі. Виступи студентів-практикантів було доповнено відеозаписами фрагментів музичних занять, уроків музичного мистецтва. Продемонстровані здобувачами вищої і фахової передвищої освіти матеріали дозволили презентувати специфіку використання на практиці додатків Google: «Мистецтво і культура. Планета Земля», додатку bandicam; інтерактивних методів (“Мікрофон”, “Ланцюжок”, “Асоціативний кущ”); ритмічної імпровізації за системою Е. Жак-Далькроза, створення шумових оркестрів за системою К.Орфа, пальчикових ігор, логоритмічних вправ.

У конференції взяли участь Людмила Федорчук, керівник музичний ЗДО №27 міста Луцька; Наталія Троцюк, керівник зразкового вокально-хорового колективу “Перлинка” Палацу учнівської молоді Луцької міської ради, котрі дали позитивну характеристику практичній підготовці студентів та поділились досвідом організації музичних занять.

БІЛЬШЕ ФОТО