Ви зараз переглядаєте Волейбольна команда дівчат виборола І місце на Спортивних іграх 2023

Волейбольна команда дівчат виборола І місце на Спортивних іграх 2023

Команда ЗВО “Луцький педагогічний коледж” вдруге цього року стала чемпіоном з волейболу на Спортивних іграх України!
Тиждень тому перемогу вибороли юнаки, а цього разу на найвищу сходинку п’єдисталу піднялись дівчата.
За звання сильніших 26-27 травня у Рівному змагались 6 студентських команд закладів фахової передвищої освіти. Волинь предсталяла збірна ЗВО «Луцький педагогічний коледж», у складі якої була і одна спортсменка фахового коледжу технологій, бізнесу та права.
Надзвичайно запекла боротьба тривала у кожному поєдинку. У півфіналі наші студентки виграли у суперниць з Вінничини (2:1). Така ж складна гра за кожен м’яч була і у фіналі, де з подібним результатом (2:1) збірна Луцького педагогічного коледжу здолала львівянок.

29 травня у конференц-залі  урочисто привітали збірну команду дівчат ЗВО «Луцький педагогічний коледж» з волейболу – чемпіонів Спортивних ігор України 2023!
«Ваша перемога – це авторитет закладу. Цілеспрямована, щоденна і наполеглива праця обов’язково дасть результат. І сьогодні ми бачимо ваш потужний успіх», – зазначив ректор Петро Бойчук у вітальному слові та подякував студенткам і тренеру Володимиру Тарасюку за вперту боротьбу та жагу до перемоги.
В свою чергу Володимир Тарасюк передав нагороду Петру Микитовичу від голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за високі результати збірних команд коледжу на всеукраїнських змаганнях з волейболу.

БІЛЬШЕ ФОТО