Ви зараз переглядаєте Пізнавальна зустріч з Л.Толстіхіним до Дня захисту дітей

Пізнавальна зустріч з Л.Толстіхіним до Дня захисту дітей

Мотиваційна зустріч в «Тьюторській студії» студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта зі стейкхолдером.

Про що можна говорити 1 червня, в День захисту дітей, зі студентами-дошкільницями, майбутніми гувернерами, тьюторами? Звичайно, про Дитину, її виховання і розвиток.

І сьогодні до нас завітав цікавий гість – педагог і тренер з величезним досвідом – Заслужений працівник освіти України, майстер спорту України зі спортивного туризму Леонід Толстіхін.

Неординарна зустріч-лекція була корисною для майбутніх вихователів, адже вони почули про унікальний досвід виховання онука пана Леоніда за спеціальною методикою, розвивальні дидактичні ігри, спроєктовані і зроблені власноруч. А ще поринули у світ розмаїття інформації, орієнтування у природному довкіллі, почули цікаву методику навчання маленьких дітей орієнтуванню у просторі, спілкування «під голубим небом» за системою Василя Сухомлинського і його здоров’язбережувальні можливості.

Дотепний гумор, любов до дітей, розповідь про головні цінності в житті і не тільки це зрозуміли і відчули студентки-першокурсниці бакалаврату та фахового молодшого бакалавра.

«Хочемо продовження таких зустрічей», – звучало з уст здобувачів освіти. Бо цікаво, пізнавально, професійно і вмотивовано – про Дитину, її Світ, Радість і Щастя!

З Днем захисту дітей! Захистимо Дитину своєю любов’ю!