Ви зараз переглядаєте Вручення дипломів випускникам 2023

Вручення дипломів випускникам 2023

27 червня у Закладі вищої освіти “Луцький педагогічний коледж” відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам.

У вітальному слові ректор коледжу Петро Бойчук зазначив, що цьогорічним випускникам припало дуже багато випробувань: спочатку коронавірусна пандемія, а згодом повномасштабна війна. «Проте, вистояли, згуртувались, стали сильнішими. Саме за Вами майбутнє, Вам будувати державу, навчати дітей. До цього ви уже готові і свідченням є дипломи, які сьогодні отримуєте. Приємно, що четверта частина дипломів – «з відзнакою», що свідчить про високий рівень знань. Наснаги Вам, гарного майбутнього щасливої долі».

Привітав випускників від імені усіх обранців волинської громади та голови Григорія Недопада перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук.

«Сьогодні один із найкращих педагогічних коледжів Волині та й напевно всієї України випускає понад чотири сотні якісних спеціалістів. Я переконаний, що усі здобуті знання, вміння та навички ви будете передавати молодшому поколінню. Ви – основа волинської освіти. Саме вам належить творити майбутнє України під мирним і переможним небом.

437 студентів отримали дипломи молодшого спеціаліста та бакалавра з дошкільної, початкової освіти, музичного мистецтва, фізичної культури і спорту з різними додатковими спеціалізаціями.

За доброю традицією, усіх випускників благословили на успішну життєву дорогу. А завершив урочистий захід студентський вальс.