Ви зараз переглядаєте Наші студентки навчатимуться в коледжах США

Наші студентки навчатимуться в коледжах США

Пишаємось студентками Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Ольгою Богдан та Анною Подгурською, які стали фіналістками Програми «Ініціатива місцевих коледжів» («Community College Initiative») Державного департаменту США.

Дана програма надає можливість українським студентам закладів фахової передвищої освіти навчання на однорічній академічній програмі у коледжі США та професійного стажування.
У відкритому конкурсі взяли участь майже 300 українських студентів і лише 7 отримали гранти, двоє яких є студентками спеціальності «Початкова освіта» ЗВО «Луцький педагогічний коледж» – Ольга Богдан та Анна Подгурська.
Ректор Петро Бойчук та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Ольга Фаст привітали талановитих студенток із перемогою у конкурсі та побажали успіхів у навчанні, яке збагатить новим досвідом, реалізації своїх талантів і лідерських здібностей.
Уже з 1 серпня наші студентки навчатимуться в американських коледжах: Ольга Богдан у Northampton Community College, Анна Подгурська у Northern Virginia Community College. Усі витрати на перебування в США, подорож та навчання – повністю за рахунок гранту.