Ви зараз переглядаєте УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

1 вересня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулись урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. Майже пів сотні майбутніх педагогів навчатимуться за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр та освітнім ступенем бакалавр. Це вихователі, вчителі початкової школи, фізичної культури, музичного мистецтва, фахівці з розробки програмного забезпечення.

Ректор коледжу Петро Бойчук подякував студентам і батькам за довіру та вибір Луцького педагогічного коледжу.

–  Наш освітній заклад є одним з кращих серед педагогічних закладів вищої освіти України. Радію, що ви обрали найкращу професію. Тут отримаєте якісні знання, професійні вміння і матимете гарантоване працевлаштування».

Привітали першокурсників народний депутат України, голова Наглядової ради коледжу Ірина Констанкевич, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, начальник управління освіти і науки Волинської ОВА Наталія Матвіюк та підкреслили, що випускники Луцького педагогічного коледжу надзвичайно затребувані у закладах освіти не лише Волині, а й у різних куточках України, адже тут дійсно готують чудових фахівців.

Завершились урочистості присягою першокурсників, освяченням капелана коледжу отця Віктора на успішне навчання та першим дзвоником від ректора.

ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ 2023