Ви зараз переглядаєте «Ми єдині і Україна у нас одна»: патріотичний захід для військовослужбовців

«Ми єдині і Україна у нас одна»: патріотичний захід для військовослужбовців

До Дня захисників та захисниць України студенти та викладачі ЗВО «Луцький педагогічний коледж» –  клуб «Всесвіт» (керівник А. Кравець), вокальна майстерня «Успіх» (керівник Н. Павлюк) спільно з Луцьким національним технічним університетом організували патріотичний захід для військовослужбовців «Ми єдині і Україна у нас одна».

На захід, який відбувся у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, прийшли близько трьох десятків військовослужбовців, котрі проходять реабілітацію внаслідок поранень в медичних закладах Луцька.

Після спільної молитви з вітальним словом виступили: ректор Луцького національного технічного університету Ірина Вахович, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, викладач Луцького педагогічного коледжу Анатолій Кравець, директор Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки Олег Ткачук.

Чудова концертна програма подарувала військовослужбовцями приємні і радісні миті. А на згадку про зустріч з побажанням перемоги студенти Луцького педагогічного коледжу вручили військовим обереги, зроблені власноруч. Також учасники заходу мали можливість оглянути історичну реконструкцію різних періодів історії, експозицію музею військової техніки та скуштувати смачного козацького кулішу.

БІЛЬШЕ ФОТО