Ви зараз переглядаєте Здобувачі освіти коледжу долучилися до відзначення Всесвітнього дня тварин

Здобувачі освіти коледжу долучилися до відзначення Всесвітнього дня тварин

Щороку, 4 жовтня, відзначають Всесвітній день тварин. Цього дня проводяться інформаційні заходи та акції, покликані привернути увагу небайдужих до проблеми вимирання тварин від загрозливих дій людини. Статистика невтішна: щогодини на Землі зникають три види тварин! Відтак біологічне різноманіття неухильно скорочується величезними темпами.

Не залишилися осторонь відзначення цього дня і здобувачі освіти КЗВО «Луцький педагогічний коледж», які з ініціативи викладачки географії Олени Трач та працівниці Волинського краєзнавчого музею Оксана Гаврилюк відвідали Луцький зоопарк. Прийшли не з порожніми руками, а підготували різні смаколики для тварин.

Директорка зоопарку Людмила Денисенко і працівники зоопарку провели захоплюючу екскурсію зоопарком. Зі щемом розповідали історії тварин, які потрапили до Луцька з окупованих територій і територій, де тривають активні бойові дії. Так вдалося евакуювати мавп із зоопарку «12 місяців» на Київщині, який на той момент знаходився під окупацією. Також Луцький зоопарк неодноразово виступав посередником між українськими військовими і зоозахисними організаціями.

Екскурсія не залишила байдужими нікого зі студентів, спонукала вкотре задуматися про братів наших менших, а з настанням холодів дбайливіше ставитися до бездомних чотирилапих.

БІЛЬШЕ ФОТО