Ви зараз переглядаєте Студенти коледжу взяли участь в заході до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

Студенти коледжу взяли участь в заході до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

За сприяння Центру ґендерної освіти студенти 2 ММ та 1 ФК груп відділення Музичного мистецтва та фізичної культури взяли участь в інформаційно-просвітницькому заході до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відбувся 18 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Щороку 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, аби привернути увагу суспільства до такого ганебного явища, як торгівля людьми, що є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства та грубо порушує права людини.

У холі театру відвідувачі заходу чекала театралізована акція «Тіні відсутності», фотовиставка «Я проти торгівлі людьми!», а також мали можливість переглянути фільм «Обізнані – захищені!». Вистава-роздум «Я ще людина» за поемою Григорія Чубая «Вертеп», яку представили старші студійці зразкового театрального колективу «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька, спонукала задуматись щодо значимості Людини у сьогоденні.

Експерти панельної дискусії наголосили на необхідності бути обізнаними в питаннях протидії торгівлі людьми та дбати про власну безпеку.

БІЛЬШЕ ФОТО