Ви зараз переглядаєте Педагогічні читання «Актуальні ідеї В. О. Сухомлинського та К. Д. Ушинського в контексті навчання й виховання української молоді»

Педагогічні читання «Актуальні ідеї В. О. Сухомлинського та К. Д. Ушинського в контексті навчання й виховання української молоді»

3 листопада 2023 року в рамках Тижня факультету початкової освіти та фізичної культури відбулися Педагогічні читання «Актуальні ідеї В. О. Сухомлинського та К. Д. Ушинського в контексті навчання й виховання української молоді» (модератори заходу – Сергій Марчук, Анатолій Луцюк).

Під час заходу присутні мали змогу ознайомитися із творчою спадщиною В. Сухомлинського та К. Ушинського в сучасних освітніх реаліях. Здобувачі освіти та науково-педагогічні/педагогічні працівники обмінялися інформаційними напрацюваннями про творчу спадщину видатних українських просвітителів та озвучили творчі ідеї щодо їх використання в умовах Нової українській школи. Такий підхід до проведення заходу формує у здобувачів освіти педагогічне мислення, любов до педагогічної професії на яскравих прикладах життєпису видатних українських просвітителів.

БІЛЬШЕ ФОТО