Ви зараз переглядаєте ХІІІ науково-практична конференція «Методологічні та методичні проблеми викладання у сучасному освітньому процесі»

ХІІІ науково-практична конференція «Методологічні та методичні проблеми викладання у сучасному освітньому процесі»

07 листопада 2023 року в рамках ХІІІ науково-практичної конференції «Методологічні та методичні проблеми викладання у сучасному освітньому процесі» у коледжі для здобувачів освіти спеціальностей середня освіта  (Музичне мистецтво) та середня освіта (Фізична культура) було проведено тренінг на тему «Тімбілдінг (командоутворення) в управлінні колективом».

Як розвивати вміння працювати в команді, комунікувати та взаємодіяти з людьми, впливати на їх поведінку для вирішення професійних задач – основні завдання, які вирішувалися на тренінгу через різноманітні вправи, зокрема «Групове намисто», «Загублені в морі», «Малюнок в тишині». «Квітка лотоса» та інші. Завдяки іграм та вправам здобувачі освіти переконувалися, що різні точки зору – це потужний ресурс командної роботи, а терпимість як розуміння і визнання сильних і слабких сторін кожного– важливий аспект командної роботи.

БІЛЬШЕ ФОТО