Ви зараз переглядаєте Конкурс студентських навчальних проєктів з методики навчання математичної освітньої галузі

Конкурс студентських навчальних проєктів з методики навчання математичної освітньої галузі

Вже традиційно, студенти спеціальності 013 «Початкова освіта» у межах освітнього компоненту «Методика навчання математичної освітньої галузі» створюють навчальні проєкти, спрямовані на подальше застосування у професійній діяльності.

Для участі у конкурсі студентських навчальних проєктів з методики навчання математичної освітньої галузі(викладач Віктор Корнелюк)були створені робочі мікрогрупи, які запропонували для перехресного оцінювання свої напрацювання.

У фіналі, який відбувся 22 листопада 2023 р.,конкурсу студентських навчальних проєктів з методики навчання математичної освітньої галузі, організованого кафедрою природничо-математичної, світоглядної освіти та інформаційних технологій і цикловою комісією природничо-математичних дисциплін, були представлені проєкти: «Організація навчання математичної освітньої галузі в початкових класах», «Методика вивчення нумерації чисел та арифметичних дій в концентрі «Десяток», ««Методика вивчення нумерації чисел та арифметичних дій в концентрі «Сотня».

Після презентації, обговорення та подальшого оцінювання присутніми фінальних проєктів переможцем конкурсу було оголошено проєкт «Організація навчання математичної освітньої галузі в початкових класах», розроблений Волинець Юлією, Козловською Катериною, Карпович Оксаною та Приймачук Іриною. Вітаємо!