Ви зараз переглядаєте Луцькому педагогічному коледжу – 84 + ВІДЕО

Луцькому педагогічному коледжу – 84 + ВІДЕО

7 грудня уже 84-ту річницю з часу заснування відзначили студенти та працівники Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».

З цієї нагоди в актовій залі зібралась велика і дружня освітянська родина.

– «Другий рік ми з Вами зустрічаємо цей знаменний для нас день у час війни, – звернувся до колективу ректор Петро Бойчук.  Сьогодні найбільша гордість і подяка ЗСУ, котрі мужньо захищають нас від російського агресора, аби ми мали змогу продовжувати навчатись, працювати, розвиватись. І ми не маємо права бути слабкими… Складний рік, але ми міцно тримаємо свій освітній фронт. Не дивлячись на труднощі та обмеження, маємо потужні успіхи в усіх сферах діяльності. Наші студенти на вершині слави у спорті та художній самодіяльності, серед кращих в наукових та освітніх заходах. Разом з тим, ні на мить не забуваємо та докладаємо усіх зусиль аби підтримати наших воїнів. Практично щомісяця передаємо на фронт найнеобхідніше – автомобілі, квадракоптери, зарядні станції, генератори, тактичний одяг та військове спорядження, спеціальне обладнання, медикаменти, продукти харчування та багато іншого».

Петро Микитович подякував усім за згуртованість, відповідальність, небайдужість, результативність як у навчанні, так і професійній діяльності та вручив грамоти кращим працівникам і студентам коледжу за підсумком року.

Продовжили урочисту програму виступи творчих колективів студентів та викладачів. І кожен номер художньої самодіяльності був наскрізь пронизаний духом патріотизму, незламності та потужного бажання Перемоги. Віримо ЗСУ і наближаємо цей день!

З днем народження, рідний КОЛЕДЖЕ!

ФОТО УРОЧИСТОГО ЗАХОДУ З НАГОДИ 84-річчя ЛУЦЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ