Ви зараз переглядаєте Партнерство у грантових проєктах

Партнерство у грантових проєктах

Як зробити так, щоб українська освітня організація чи установа могла одночасно працювати з 10 проєктами та залишатися спроможною і як організація, і як команда? Що ж потрібно для написання проєктів, які матимуть підтримку європейськими програмами? Якими є особливості місцевих, регіональних та міжнародних партнерств у грантових проектах? Які важливі нюанси бюджетування грантових проєктів потрібно враховувати? Своїми знаннями та практичним досвідом поділилися представники Проектного офісу Агенції регіонального розвитку Волині Микола Полінкевич та Юлія Франчук у межах інтеграційної зустрічі, ініційованої проректоркою з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Ольгою Фаст, що відбулася 24 січня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».
Керівник офісу проєктного менеджменту Микола Полінкевич ознайомив присутніх із основною діяльністю АРРВ та висловив пропозиції щодо можливостей креативного розвитку закладу в межах грантової діяльності. Другу частину зустрічі було присвячено відкритій дискусії «Програма Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027: можливості для комунальних закладів освіти».
Ректор коледжу Петро Бойчук наголосив, що у перспективі проектна активність стане одним із ключових KPI кожного керівника структурного підрозділу коледжу та пріоритетним критерієм заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників та кадрової політики у цілому.
Команди ЗВО «Луцький педагогічний коледж» та Агенції Регіонального розвитку Волині домовились про подальшу співпрацю.