Ви зараз переглядаєте Педагогічна рада перед початком ІІ семестру

Педагогічна рада перед початком ІІ семестру

25 січня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулась педагогічна рада.

Детальний аналіз освітньої діяльності у І семестрі презентувала проректор з навчальної роботи Наталія Борбич.

У коледжі створене безпечне освітнє середовище та комфортні умови навчання, тому, не дивлячись на те, що другий рік триває війна, маємо гарні показники успішності студентів; численні перемоги в освітніх, мистецьких, спортивних конкурсах, олімпіадах, змаганнях на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівні, що додає позитивного іміджу коледжу.

Усі три акредитації ОПП: Дошкільна освіта, Середня освіта (Музичне мистецтво) та Середня освіта (Фізична культура) завершились з відмінним результатом, що свідчить про високий рівень професійної майстерності педагогів та відповідальність студентів.

Також проаналізували наявне навчально-методичне забезпечення, пересвідчившись у його відповідності усім ОПП та постійному його оновленні. Відзначили публікаційну активність викладачів.

Поряд з основною навчальною діяльністю, одне з важливих місць займає волонтерська робота, до якої активно залучаються і студенти, і викладачі. Усі заходи організовуються з благодійною метою. Кошти, зібрані на ярмарках, патріотичних концертах, спортивних змаганнях, спрямовуються на підтримку ЗСУ.

Своїми напрацюваннями, здобутками та успіхами ділились керівники структурних підрозділів, кафедр, циклових комісій.

У підсумку намітили основні завдання на ІІ семестр 2023-2024 навчального року.

Ректор Петро Бойчук подякував за відповідальність та професійність педагогам, пообіцяв і надалі підтримку гарних студентських ініціатив, спрямованих на розвиток коледжу, побажав наснаги та плідної праці на наступне півріччя.

БІЛЬШЕ ФОТО