Ви зараз переглядаєте Вшановуємо Великого Кобзаря

Вшановуємо Великого Кобзаря

До пошанування 210-ої річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка на факультеті дошкільної освіти та музичного мистецтва Закладу вищої освіти “Луцький педагогічний коледж” відбулися літературні читання «Шевченко актуальний».

Студенти 31 та 32 ДО груп, бакалаври І курсу читали поезії Тараса Шевченка: «І мертвим, і живим..», «Мені однаково», «Доля», «Село! І серце одпочине..», «Катерина», «Думка», «Реве та стогне Дніпр широкий», «За сонцем хмаронька пливе», «Тече вода з-під явора», «Садок вишневий коло хати», «Сонце гріє, вітер виє», «Встала весна», «Зоре моя вечірняя», «Мені однаково».

Зворушила присутніх поезія “Борітеся-поборете”, виконана чоловічим студентським гуртом (керівник В.Мрочко) у музичному супроводі.

Організатори ставили за мету почути слово Кобзаря вголос, показати багатогранність й унікальність Тараса Шевченка як людини, особистості.

Під час літературного читання студенти виконували творче завдання – створювали власний вірш за зразком віршів Т.Шевченка.

Поезія Тараса Шевченка змінює світ і змінюється її звучання в часи випробувань. Дякуємо сьогодні Великому Кобзареві й свято віримо у нашу Перемогу!

БІЛЬШЕ ФОТО