Ви зараз переглядаєте СТУДЕНТИ-ДОШКІЛЬНИКИ ЗВІТУВАЛИ ПРО СВОЮ ПЕДАГОГІЧНУ ПРАКТИКУ

СТУДЕНТИ-ДОШКІЛЬНИКИ ЗВІТУВАЛИ ПРО СВОЮ ПЕДАГОГІЧНУ ПРАКТИКУ

21 березня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулася звітна конференція за підсумками переддипломної (безперервної) практики здобувачів освіти 4 курсу освітнього ступеня бакалавр та 2 курсу освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 012 Дошкільна освіта за участі керівників та представників закладів дошкільної освіти.

Студенти презентували свої креативні звіти, особисті досягнення у використанні елементів освітніх інновацій, зокрема, здоров’язбережувальних технологій: фітболгімнастики, степ-аеробіки, дитячого фітнесу, LEGO-технологій, дарів Фребеля в ігровій діяльності дітей дошкільного віку та сучасних новаторських практик у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Учасники конференції зазначили, що педагогічна практика сприяла реалізації власної траєкторії професійного зростання майбутніх вихователів, формуванню мотиваційної та практично-методичної складових професійної компетентності здобувачів освіти. 

Директори закладів дошкільної освіти №13 Ірина Кусик, №22 Ірина Сарнавська засвідчили високий рівень теоретико-практичної підготовки студентів, володіння інформаційно-комунікаційними технологіями, готовність до впровадження альтернативних технологій у закладах дошкільної освіти.

Вихователі-методисти закладів дошкільної освіти №9 Наталія Сакір, №10 Олена Гніровська, №22 Людмила Барчук відзначили креативний підхід у роботі з дітьми, комунікативні вміння, необхідні для професійної діяльності.

Вітаємо наших студентів із вдалим завершенням практики та бажаємо подальшого успішного самоутвердження!

БІЛЬШЕ ФОТО