Ви зараз переглядаєте «ВОЛИНСЬКА ВЕСНА: ПЕРШІ ПАРОСТКИ НАУКИ»Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

«ВОЛИНСЬКА ВЕСНА: ПЕРШІ ПАРОСТКИ НАУКИ»Всеукраїнська студентська науково-практична конференція

27 березня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбулась VIII Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція “Волинська весна: перші паростки науки”.

У конференції взяли участь три сотні юних науковців із 22-ох закладів вищої та передвищої освіти різних регіонів України: Києва, Харкова, Лисичанська, Запоріжжя, Вінниці, Чернівців, Коростишева, різних міст Закарпатської, Рівненської, Львівської та Волинської областей.

Розпочав конференцію з вітального слова ректор ЗВО «Луцький педагогічний коледж» Петро Бойчук . Подякував учасникам та їх науковим керівникам за активну позицію, бажання вивчати, досліджувати, впроваджувати нові підходи і стандарти в освітній галузі. «Україні потрібна високоосвічена, талановита молодь, за якою майбутнє. Саме Вам розвивати, розбудовувати нашу країну».

Уже традиційно науковий захід відбувається за співпраці з факультетом педагогічної освіти та соціальної роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки. Декан факультету Володимир Антонюк з приємністю відзначив, що гарні традиції, започатковані Луцьким педагогічним коледжем у проведенні студентської конференції, щороку набирають нових обертів і це дає впевненість у тому, що “паростки науки” в майбутньому принесуть хороші плоди для України.

Після пленарної роботи свої наукові доповіді учасники конференції презентували на 9 секційних засіданнях як очно, так і в онлайн форматі, де досліджувати питання психолого-педагогічного супроводу здобувачів освіти в умовах війни, проблеми сімейної та дошкільної педагогіки, початкової, професійної освіти, перспективи розвитку інклюзивної освіти,

формування здоров’язбережувальної компетентності та інші.

За підсумками потужного наукового заходу видано збірник з тезами доповідей учасників VІІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн-конференції «Волинська весна: перші паростки науки».

ЗБІРНИК

БІЛЬШЕ ФОТО

ПОДЯКИ

СЕРТИФІКАТИ