Ви зараз переглядаєте СЕКРЕТИ УСПІХУ ВІД ПРОВІДНОГО ТОП-МЕНЕДЖЕРА ПРИВАТБАНКУ ЮРІЯ ВОЙТЕНКА

СЕКРЕТИ УСПІХУ ВІД ПРОВІДНОГО ТОП-МЕНЕДЖЕРА ПРИВАТБАНКУ ЮРІЯ ВОЙТЕНКА

Зустрічі з цікавими, неординарними людьми стали традицією у ЗВО «Луцький педагогічний коледж». Так, 28 березня з гостьовою лекцією для здобувачів освіти за спеціальностями 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 013 Початкова освіта завітав Юрій Войтенко, директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку.

Як досягти успіху, як отримати оплачувану роботу, як знайти справу свого життя – ці та інші питання цікавили студентів під час жвавої розмови з успішним ТОП-менеджером провідної фінустанови.

  • «Бажання досягати успіху природне і саме воно є важливим етапом довгого шляху до успіху. Однак лише «хочу» в досягненні бажаного, звичайно, мало, – зазначив Юрій Войтенко. Потрібно діяти. Успіх приходить до того, хто максимально використовує свої вміння, характер, уміє долати труднощі».

Бізнесмен з власного досвіду навів приклади професійного становлення, акцентувавши на самодисципліні та самоорганізації, правильному формулюванні цілей.

Секретами успіху, на думку Юрія Войтенка, є уміння спілкуватися з людьми, горіння улюбленою справою, долання страху та невпевненості.

Студенти цікавилися, з чого слід розпочинати власний проєкт і чи варто ризикувати, зважаючи на нестабільну ситуацію в країні. Принагідно пан Юрій зауважив, що бізнес-ідеї, особливо у сфері спорту, на сьогодні досить затребувані, оскільки турбота про здоров’я, фізичний розвиток – своєрідна інвестиція у майбутнє.

На завершення зустрічі Юрій Войтенко побажав студентам не зупинятися на досягнутому, вірити у свої сили та невпинно розвиватися. Саме так можна досягти омріяного успіху.

БІЛЬШЕ ФОТО