Ви зараз переглядаєте ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЛУЦЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЛУЦЬКОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

29 березня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбувся День відкритих дверей. багато школярів та батьків прийшли цього дня в освітній заклад аби детальніше дізнатись про спеціальності, умови вступу, поспілкуватись з викладачами, побачити навчальні класи та можливості коледжу.

Традиційною «фішкою» презентації закладу є мистецький захід від студентів та викладачів коледжу. Присутніх надзвичайно вразив талан студентів, вокальна і хореографічна майстерність.

Ректор коледжу Петро Бойчук пишається успіхами студентів, креативною професійністю викладачів, які у творчій співпраці досягають потужних результатів.

«На сьогодні наш коледж займає третє місце у рейтингу освітніх закладів Волині, після двох національних університетів і входимо в п’ятірку кращих педагогічних закладів України. Особливість Луцького педагогічного коледжу у тому, що в своїй структурі поєднує заклад вищої освіти і фаховий коледж, що дозволяє приймати на навчання абітурієнтів на базі 9 та 11 класів. У коледжі створені усі умови для успішного навчання, професійного зростання та розвитку власних талантів у музиці, хореографії, спорті. Наші творчі колективи, спортивні команди є одними з кращих на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і змаганнях. Вектор діяльності коледжу спрямований на розвиток кожного студента».

Відповідальний секретар приймальної комісії Лілія Боремчук детально ознайомила майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями –  це Дошкільна освіта, Початкова освіта, Середня освіта (Фізична культура), Середня освіта (Музичне мистецтво) та Комп’ютерні науки (лише на базі 9 класів), умовами вступу.

По завершенню офіційної частини діти разом з батьками мали можливість детальніше ознайомитись зі спеціальностями, які планують обрати для навчання. Відвідали тематичні консультації, майстер-класи, де поспілкувались із деканами, завідувачами відділень, викладачами, а також студентами, котрі охоче поділились своїми враженнями від навчання та студентського життя, почули відповіді на важливі для кожного питання. І ніщо так не переконує як безпосереднє знайомство і побачений результат.

БІЛЬШЕ ФОТО