Ви зараз переглядаєте ЗБІРНА ЛУЦЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ СТАЛА ЧЕМПІОНОМ IV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З ВОЛЕЙБОЛУ(+ВІДЕО, ФОТО)

ЗБІРНА ЛУЦЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ СТАЛА ЧЕМПІОНОМ IV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З ВОЛЕЙБОЛУ(+ВІДЕО, ФОТО)

Три дні у Закладі вищої освіти “Луцький педагогічний коледж” тривали ігри IV Всеукраїнського турніру з волейболу серед юнаків, присвяченого пам’яті воїнам-випускникам коледжу. 30 березня відбулись фінальні матчі, кожен з яких був неймовірно запеклим та емоційним.

 У двобої за ІІІ місце, яке виборювали студенти Технічного фахового коледжу ЛНТУ проти збірної Ратнівської ДЮСШ, виграли з мінімальною перевагою останні.

 За чемпіонський титул змагались дві найсильніші команди турніру, переможці групових етапів – збірна ЗВО «Луцький педагогічний коледж» та вихованці КДЮСШ №1 м.Луцька. Достойні суперники, майстерна гра у кращих волейбольних традиціях! Проте досвід старших переміг і обидві партії завершились на користь збірної Луцького педагогічного коледжу.

 Переможців та призерів турніру привітали ректор Петро Бойчук, керівник фізичного виховання Володимир Тарасюк та вручили пам’ятні нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». 

Вітаємо команди та їх тренерів із заслуженими нагородами, зичимо подальших спортивних успіхів і переможного миру!

БІЛЬШЕ ФОТО