Ви зараз переглядаєте ВИБІР ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ТРАЄКТОРІЇ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ

ВИБІР ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ТРАЄКТОРІЇ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ

Для фахових молодших бакалаврів освітньо-професійної програми «Початкова освіта» відбулася презентація вибіркових освітніх компонентів.

Викладачі М. Федорець, А. Бляшевська, Л. Констанкевич, О. Клехо, С. Бахомент, Т. Царик, О. Мельничук ознайомили студентів другого курсу з вибірковими освітніми компонентами відповідно до додаткових спеціалізацій – «Вчитель англійської мови в початкових класах», «Вчитель інформатики в початкових класах», «Педагог-організатор», «Керівник дитячого хореографічного колективу», «Асистент вчителя спеціальної освіти (сурдопедаго)».

Студенти-третьокурсники мали можливість серед низки запропонованих вибіркових освітніх компонентів, обрати курси для подальшого вивчення за власними інтересами для розвитку творчих та професійних здібностей. Було презентовано навчальні дисципліни: «Краєзнавчі студії в початковій школі» (О. Галан), «Основи критичного мислення» (І. Ковальчук), «Педагогіка родинного виховання» (Н. Пушкар), «Альтернативна і додаткова комунікація осіб з особливими освітніми потребами» (О. Мельничук), «Емоційний інтелект дітей молодшого шкільного віку» (М. Козігора), «Цифрові інструменти в освітній діяльності вчителя» (М. Радкевич), «Основи роботи асистента вчителя в ЗЗСО» (О. Мельничук), «Перша психологічна допомога в роботі вчителя початкової школи» (М. Козігора), «Електронний документообіг в закладах освіти» (Л. Констанкевич).

Начальник навчального відділу Ірина Регуліч та гарант освітньо-професійної програми Сергій Марчук ознайомили із процедурою та технологією вибору освітніх компонентів на 2024-2025 навчальний рік.

БІЛЬШЕ ФОТО