Ви зараз переглядаєте ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ РУСЛАНИ ЛІСОВОЇ

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ РУСЛАНИ ЛІСОВОЇ

10 квітня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбувся мистецький проєкт “Творча майстерня Руслани Лісової” за участі самої композиторки, студентів та викладачів нашого коледжу, факультету культури і мистецтв ВНУ імені Лесі Українки, учнів та педагогів Луцької музичної школи №1 імені Фредерика Шопена.

Шанувальники творчості Руслани Лісової мали змогу поринути у мистецько-творчі концепції авторки під час цікавої гостьової лекції на тему «Сучасні тенденції композиторської та виконавської творчості, а також відвідали майстер-клас з фортепіанного виконавства, де композиторка презентувала власні збірки.

Завершальним акордом зустрічі стала концертна програма, де усі присутні сповна насолодились майстерним виконанням музичних творів. Приємною несподіванкою був виступ соліста Національної капелли бандуристів України – Андрія Міцая, який з великим натхненням та особливим трепетом виконав вокальні твори пані Руслани. На завершення заходу авторка подарувала коледжу свої нові збірки, твори яких звучали вперше на нашій сцені.

БІЛЬШЕ ФОТО