Ви зараз переглядаєте БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Сьогодні нам, як і багатьом поколінням українців, доводиться виборювати право на життя, навчатись, розвиватись, працювати у вільній і незалежній Україні.

На підтримку Збройних Сил України студенти і викладачі Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» 11 квітня організували Благодійний концерт за сприяння Департаменту культури Луцької міської ради.

Відкрив мистецьку програму ректор коледжу Петро Бойчук словами вдячності за мужність, незламність і силу волі у цей непростий період: «Третій рік в нашій країні триває жорстока війна, яка вбиває, спалює, руйнує, нищить усе українське. Лише в єдності наша сила. З першого дня війни студенти і викладачі об’єднали зусилля і активно використовують усі можливі засоби для допомоги нашим воїнам. І сьогодні найкращі творчі колективи коледжу даруватимуть своє мистецтво та запрошують долучитись до благодійного внеску для ЗСУ. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для 100 бригади».

Палац культури міста Луцька ледь вмістив усіх охочих, почути виступи художніх колективів талановитої молоді. Ніжне соло і потужне хорове мистецтво, чудове поєднання вокальної та інструментальної майстерності, хореографічні композиції, наскрізь пронизані сильним патріотичним духом – кожен виступ зривав бурхливі овації.

З такою творчою і талановитою молоддю Україна має гідне майбутнє!

БІЛЬШЕ ФОТО