Ви зараз переглядаєте “КУБОК РЕКТОРА” з мініфутболу (+ВІДЕО, ФОТО)

“КУБОК РЕКТОРА” з мініфутболу (+ВІДЕО, ФОТО)

15 травня стартував Всеукраїнський турнір з мініфутболу серед юнаків «Кубок ректора», започаткований цього року у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».

Поборотись за головний спортивний трофей від ректора коледжу Петра Бойчука, окрім господарів змагань, з’їхалось 7 студентських команд з Волинської, Львівської та Тернопільської областей:

Волинського національного університету імені Лесі Українки;

Луцького національного технічного університету;

Технічного фахового коледжу ЛНТУ;

Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ;

Бродівського фахового педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича;

Фахового коледжу Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка;

Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій.

Хвилиною мовчання учасники турніру вшанували пам’ять загиблих українських воїнів, серед яких і 14 випускників Луцького педагогічного коледжу.

Привітали команди та побажали гідної спортивної боротьби ректор Петро Бойчук, начальниця управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Наталія Матвіюк, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода та керівники коледжів.

Опис : ⚽️Першими розпочали турнірну боротьбу збірна ЗВО «Луцький педагогічний коледж» із футболістами Волинського фахового коледжу Національного університету технологій і права. Стартовий поєдинок видався успішним для господарів змагань, котрі завершили гру з “чистим” рахунком 8:0.

І за підсумком першого ігрового дня перемоги здобули Фаховий коледж технологій, бізнесу та права, Волинський національний університет ім. Лесі Українки та Луцький національний технічний університет.

Два дні ще триватиме запекла боротьба за першість між студентськими командами на майданчику Луцького ліцею №19, а 17 травня визначать володаря І-го «Кубка Ректора» з мініфутболу.

БІЛЬШЕ ФОТО