Ви зараз переглядаєте «КУБОК РЕКТОРА» з мініфутболу виборола команда Луцького педагогічного коледжу

«КУБОК РЕКТОРА» з мініфутболу виборола команда Луцького педагогічного коледжу

Три дні тривали запеклі ігри Всеукраїнського турніру з мініфутболу, започаткованого цього року у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж». 8 студентських команд з трьох областей – Волинської, Львівської та Тернопільської змагались за «Кубок ректора».

Найгарячіше було під час фінальних матчів, які відбулись 17 травня.

У грі за ІІІ місце студентам Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ вдалось перемогти збірну Луцького національного технічного університету.

Найголовніша та принципова боротьба тривала під час фінального матчу, де зійшлись господарі турніру – команда ЗВО «Луцький педагогічний коледж» та збірна Волинського національного університету імені Лесі Українки. Впродовж першого тайму жодній команді не вдалось відкрити рахунок. Постійні атаки футболістів Луцького педагогічного коледжу увінчались успіхом у ІІ таймі, а на останніх секундах закріпили свою перемогу другим голом.

Тож, в підсумку бронзові нагороди отримала збірна Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ. Друге місце посіли студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки. А головний трофей турніру – «Кубок ректора» Петро Бойчук з приємністю вручив своїй команді. Подякував спортсменам і тренеру за професійність та чудову гру. Привітав усіх фіналістів із завершенням І-ого турніру, подякував співорганізаторам – директору Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимиру Захожому та голові правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерині Шкльоді за підтримку і висловив сподівання, що такі турніри між студентськими командами стануть традиційними.

БІЛЬШЕ ФОТО