Ви зараз переглядаєте Семінар-практикум “Науково-методичні основи багатоденних сплавів”

Семінар-практикум “Науково-методичні основи багатоденних сплавів”

З метою підвищення компетентності здобувачів освіти за спеціальністю Середня освіта (Фізична культура) зі спортивного туризму,  21 травня у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» відбувся семінар-практикум  на тему “Науково-методичні основи багатоденних сплавів” за участю волинського мандрівника, спелеолога, альпініста та засновника  спортивного клубу Volyn River Club Андрія Пилипюка.

Під час зустрічі зі студентами Андрій Пилипюк розповів про власну унікальну експедицію річкою Дністер. Сплав однією з найбільших водних артерій України мав протяжність 700 кілометрів і тривав 35 діб на веслах!  Учасники експедиції під назвою “Дністер-2022” мали на меті пройти річку від витоків до кордону з Молдовою, вивчити її долину, та зібрати цікаві краєзнавчі матеріали. 

Після розповіді відбулось жваве обговорення деталей подорожі.
Такі зустрічі з досвідченими туристами, учасниками складних і цікавих подорожей є традиційними у коледжі і спонукають студентів до здобуття нових умінь та навичок, спробувати власні сили у різновидах спортивно-оздоровчого туризму як для власного розвитку, так і можливості застосувати на практиці в майбутній професійній діяльності.