Ви зараз переглядаєте ЛІТНЯ ПРАКТИКА – ВАЖЛИВИЙ ЕТАП ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ

ЛІТНЯ ПРАКТИКА – ВАЖЛИВИЙ ЕТАП ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ

Впродовж травня-червня студенти 3-го курсу Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» успішно пройшли літню педагогічну практику.

Після змістовної підготовки, що тривала з 24 по 31 травня, студенти спеціальностей 013 Початкова освіта, 014.11 Фізична культура і спорт, 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), 025 Музичне мистецтво були направлені у табори із денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти різних типів і форм власності. З 3 по 28 червня здобувачі вищої та фахової передвищої освіти брали участь в організації літнього дозвілля дітей і підлітків. Екскурсії, відвідування театрів, кінотеатрів, інтерактивні заняття, майстер-класи, командні естафети, квести, конкурсно-розважальні програми – усі ці форми роботи дозволили зробити літні канікули школярів цікавими та корисними. У пришкільних таборах студенти мали можливість продемонструвати свої професійні здібності та набути досвід організації активного літнього відпочинку.
Студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта проходили літню практику у закладах дошкільної освіти міста та області. Впродовж червня вони мали можливість ознайомитись із особливостями роботи вихователя з дітьми дошкільного віку в літній період, організовували різноманітні види активностей, допомагали у створенні комфортного простору для відпочинку та оздоровлення дошкільників.

БІЛЬШЕ ФОТО