Ви зараз переглядаєте День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України

У День захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та з нагоди Дня козацтва, Здобувачі освіти  факультету початкової освіти та фізичної культури (41 ФК група), Наталія Денисенко, Людмила Северіна, Олеся Дишко, Наталія Табак, Анастасія Веснянка вшанували пам’ять загиблих і висловили подяку захисникам і захисницям України за їхню мужність, за можливість навчати й навчатись.

На зустріч була запрошена Яна Бащук, помічник капелана Християнської служби порятунку, яка надає духовну, психологічну, гуманітарну та освітню допомогу військовим і цивільному населенню. Будучи студенткою нашого коледжу Яна зняла фільм про Революцію гідності за участю студентів не лише нашого закладу. Саме з того моменту доля країни стала її особистою справою.

У ході заходу методист факультету Анастасія Веснянка зачитала власну поезію, присвячену загиблим захисникам та захисницям України. А здобувачка освіти 31 ФК групи Яворська Іванна зачитала щемливий вірш  Христі Полянської «Герої не вмирають!».

Захід став важливим проявом єдності та вдячності, нагадуючи про значення кожного захисника у боротьбі за незалежність України.