Ви зараз переглядаєте Вебінар у форматі майстерки «Чи/Як взяти участь у конкурсі методичних розробок з інфомедійним компонентом?»

Вебінар у форматі майстерки «Чи/Як взяти участь у конкурсі методичних розробок з інфомедійним компонентом?»

9 січня 2021 року викладачі КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради долучилися до чудового заходу – вебінару у форматі майстерки «Чи/Як взяти участь у конкурсі методичних розробок з інфомедійним компонентом?». Глибоко вдячні модератору заходу, доктору педагогічних наук, професору Олені Семеног та спікеркам – Наталії Пономаренко, Маргариті Надутенко за запрошення та прикладні методичні матеріали з проблем формування медіаграмотності майбутніх педагогів, їх інфо-медійної компетентності.

Освітньо-дослідницьким центрром «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус»* зініційовано конкурс на кращу методичну розробку уроку/заняття, виховного заходу з української мови, української літератури, зарубіжної літератури з інфомедійним компонентом для здобувачів закладів освіти у 2020 році Конкурс проводиться дистанційно.

До участі в конкурсі запрошуються студенти педагогічних, фахових коледжів, закладів передвищої і вищої освіти, учителі української мови і літератури, зарубіжної літератури, викладачі української мови і літератури, зарубіжної літератури.

Тож, запрошую колег і студентів долучитися до участі у конкурсі.

*Грантовий проєкт «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» є складником проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.