Ви зараз переглядаєте У Луцькому педагогічному коледжі відкрили телестудію

У Луцькому педагогічному коледжі відкрили телестудію

Власну професійну телестудію під назвою «ЛПКмедія» відтепер матимуть студенти ЗВО «Луцький педагогічний коледж». Урочисте відкриття відбулось 11 травня. Це єдина на Волині така студія на базі освітнього закладу, що говорить про потужний інформаційно-медійний потенціал коледжу.

Для студентської молоді це буде хорошим медіамайданчиком для цікавих ефірів з педагогами, науковцями, успішними випускниками, роботодавцями.

«Робота у телестудії дасть можливість майбутнім педагогам розвинути свої комунікаційні, лідерські якості, проявити творчу ініціативу та креативне мислення», – зазначив ректор Петро Бойчук.

Відеорепортажі, цікаві події та заходи зі студентського життя, тематичні відеоролики  – усе це яскраво насичує інформаційних простір коледжу і сприятиме його іміджу.

Першими гостями студії стали народний депутат України та голова наглядової ради Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради Ірина Констанкевич, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Ткачук та керівники освітніх закладів і громадських організацій.

«Це чудова і потрібна справа. Вітаю зі створенням важливого каналу комунікації на базі освітнього закладу!», – зазначила Ірина Констанкевич.

Високо оцінив роботу педагогів та ректора закладу Григорій Недопад: «Телебачення, якісні відео про заклад – це важливі елементи для його популяризації».

На завершення капелан коледжу отець Віктор Пушко благословив новостворену телестудію, студентів та присутніх на успішне та продуктивне починання.

БІЛЬШЕ ФОТО