Ви зараз переглядаєте Лялькова терапія як метод зцілення дітей, травмованих війною

Лялькова терапія як метод зцілення дітей, травмованих війною

7 грудня 2023 р. викладачі КЗВО «Луцький педагогічний коледж» взяли участь в круглому столі «Цілюща лялькова терапія: стимулювання молодих умів та зміцнення юних сердець у час війни», який відбувся в межах реалізації проєкту «Healing Puppetry: Empowering Young Minds and Strengthening Young Hearts during Wartime», що фінансується зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut. 
Метою заходу була фіналізація проєкту, презентація результатів та продуктів проєкту, розробка стійких планів щодо впровадження програм лялькової терапії та емоційної підтримки в освіті та громадському секторі, що сприятиме інтеграції лялькової терапії як екологічного та безболісного методу психотерапії у майбутньому.
Присутніх ознайомили із етапами проведення  тренінгової роботи з використанням психодіагностичного інструментарію, презентували відео процесу створення ляльки дітьми та специфіку підготовки працівників освіти до роботи з використанням методу лялькотерапії в практичній діяльності.