Ви зараз переглядаєте Нові здобутки та потужна волонтерська робота: у коледжі підсумували 2023 рік

Нові здобутки та потужна волонтерська робота: у коледжі підсумували 2023 рік

Підсумки року, що минає, обговорили на останньому грудневому засіданні адміністративної ради у Закладі вищої освіти “Луцький педагогічний коледж”.
Попри складність та напруженість через війну в країні, рік був досить успішним. Завдяки очному навчанню зберігається висока якість освітніх послуг та широкі можливості професійної підготовки студентів. Зріс контингент абітурієнтів, адже цього року відкрили нову спеціальність Комп’ютерні науки.
Радують студенти своїми численними перемогами на обласних, всеукраїнських і міжнародних освітніх та мистецьких конкурсах, а також продовжують утримувати пальму першості з різних видів спорту на обласній спартакіаді.
Разом з тим, поряд з основною роботою та навчанням, одним з важливих завдань на сьогодні є допомога ЗСУ. Студенти та працівники ЗВО «Луцький педагогічний коледж» впродовж року активно долучались до різної волонтерської діяльності, збирали кошти на підтримку військовослужбовців. Закупили два автомобілі, дрони, генератори, військове обладнання та одяг, медичні аптечки, тактичні рюкзаки та багато інших вкрай важливих технічних засобів для українських захисників.
Ректор Петро Бойчук подякував колективу за відповідальність, сумлінність, згуртованість, підтримку один одного та побажав переможного 2024 року.

БІЛЬШЕ ФОТО