Ви зараз переглядаєте Благодійна культурна імпреза «Європейське музичне рандеву»

Благодійна культурна імпреза «Європейське музичне рандеву»

Благодійну культурну імпрезу до Дня Європи «Європейське музичне рандеву» організував клуб «Всесвіт» (керівник Анатолій Кравець) та вокальна майстерня «Успіх» (керівник Надія Павлюк) Закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» спільно з Волинською універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки.

Цього року День Європи відзначають в особливий спосіб – через співочі ноти, музичні мелодії та добрі справи, зближуючи серця через музику та волонтерство.

На заході звучали Європейські хіти у виконанні викладачів коледжу (Михайло Дудай, Павло Бовканюк, Катерина та Ігор П’явки), а також виступили Заслужений артист естрадного мистецтва України Олександр Голощук, Маріамна Полянська, солістка військового оркестру 6 прикордонного Волинського загону Катерина Марчук, солістка військового оркестру 14 окремої механізованої бригади Аліна Назарчук та студенти вокальної майстерні «Успіх» (музичний керівник К.П’явка).

«Європейське музичне рандеву» – це не лише знайомство з культурним багатством Європи, але й важлива ініціатива зі збору коштів для підтримки ЗСУ.

На мистецький захід запросили військовослужбовців, котрі проходять реабілітацію після поранень в медичних закладах Луцька. Студенти коледжу подарували воїнам книги з віршами Анастасії Веснянки, обереги та солодощі.

У рамках заходу відбувся благодійний ярмарок за участі майстрині Вікторії Шевчук, Луцького кооперативного фахового коледжу, Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки.

Зібрані кошти організатори спрямують на підтримку 100 ОМБ Сухопутних військ ЗСУ.

БІЛЬШЕ ФОТО